Intuïtie is een van mijn lievelings.

juni 2020

Nog even dan is ze klaar en zit het er na 8 jaar op.
Alsof het gisteren was zie ik haar zitten op die eerste schooldag in de konijnengroep. Een klein blond meisje met 2 kleine vlechtjes en grote blauwe ogen die alles zien. 

In openheid zit het begin.

mei 2020

Er komt mail binnen. De overgangsnormen voor de middelste zijn door covid aangepast. Of zijn ze aangetast? De tekst van de mentor in de mail en in de bijlage laat wat mij betreft wat te wensen over. Altijd fijn om nog wat te wensen te hebben wellicht, maar in dit geval niet. 

Wanneer de wereld aan je voeten ligt en het verdriet je in je schoenen zakt.

april 2020

In september 2018 besloot ik tijdelijk even te stoppen met mijn praktijk. Er was werk aan de winkel bij mezelf. Geen idee hoe lang ‘even’ zou duren maar ik diende stil te gaan staan. Echt stil staan. Ik kon geen stap meer verzetten. Het verlies van mijn lieve broer door suïcide het jaar daarvoor klopte steeds harder op mijn deur.

Happertje

april 2020

Ik heb een leuke manier om een gesprekje op gang te brengen tussen jou en je kind, of voor aan de keukentafel met het hele gezin. Misschien ken je het nog van vroeger. Noem een getal, kies een kleur en stel een vraag. Normaal deel ik deze uit bij het eerste kindercoachingsgesprek. Maar hij is hier nu ook te downloaden. Volg de instructies en jullie kunnen gelijk beginnen. Ik wens jullie veel plezier!

Download hier je happertje. 

+31 6 81625436

welkom@pascaledevries.nl