Wandelcoaching voor vrouwen

Verbinding maken met dat wat belangrijk voor je is

Voel je je gespannen, zit je niet lekker in je vel? Verval je in terugkerende patronen die je zou willen veranderen? Wil je meer in beweging komen na een verlies en verbinden met dat wat belangrijk voor je is? Coaching in de natuur zet je echt in beweging. Ik begeleid je graag. Let's walk & talk!

Let's Walk
Frisse buitenlucht, een natuurlijke omgeving, weg van dagelijkse afleidingen. De ruimte om je heen helpt je om uit je hoofd en in je gevoel te komen. Door te wandelen kom je in beweging en worden al je zintuigen geprikkeld. Je bent in de natuur én in goed gezelschap van een coach die een stukje met je meeloopt op je pad.

Let's Talk
Al wandelend praat je makkelijker vrijuit. Het kan voor jou prettiger aanvoelen wanneer je tijdens een persoonlijk gesprek niet steeds oogcontact hoeft te hebben. Je hoeft je woorden minder te wegen. Het stimuleert je om meer out of the box te denken. Stiltes voelen niet ongemakkelijk, eerder natuurlijk.

De enige vaste elementen zijn jij, de natuur en ik

We lopen jouw pad en stoppen onderweg daar waar je voelt dat nodig is. Om te zijn met dat wat er is, ideeën vast te leggen, om stil te staan, extra diep adem te halen of om te genieten van de plek waar je je op dat moment bevindt. Ik begeleid je om meer inzicht en grip te krijgen in je huidige situatie. 

We praten over dat wat zich aandient. We praten over waar je tegen aan loopt, over dat wat je nodig hebt, waar je naar  verlangt en hoe je dingen kunt laten gebeuren. Van tevoren ligt er niks vast, de enige vaste elementen zijn jij, de natuur en ik.  Ga je mee naar buiten?

Waar?
We wandelen in de omgeving van Amersfoort. Bijvoorbeeld in Landgoed den Treek of in de Soesterduinen. Een Walk & Talk op het strand kan natuurlijk ook. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Let's Walk & Talk!

Walk & Talk Sessie
Een wandelcoach sessie duurt 1,5 uur. Gedurende de hele sessie zijn we buiten.
Sessies zijn los af te nemen.

prijs € 100,-

Walk & Talk Traject
Dit traject omvat 3 sessies van 1,5 uur die we van te voren inplannen. Met minimaal een week tussen de sessies.

prijs € 275,-

Walk & Talk Intensief
Een hele ochtend tijd en ruimte maken voor jezelf. 4 uur coaching. We starten met koffie en sluiten af met lunch.

prijs € 325,-

Wat wandelcoaching je kan opleveren

  • ontladen en opladen
  • inzicht krijgen wat er bij je speelt
  • jezelf in beweging zetten
  • verbinding maken met wat belangrijk voor je is
  • stress verminderen, meer energie
  • tijd voor jezelf