Ik ben Pascale

In het kort

In 1971 ben ik in Rotterdam geboren als jongste in het gezin en ik ben opgegroeid in Almelo. In Nijmegen heb ik Culturele en Maatschappelijke Vorming gestudeerd met als afstudeerrichting Kunst & Cultuur en hoofdvak Beeldende Vorming. Ik heb daarna met veel plezier in de kunstzinnige vorming gewerkt voor het basis - en voortgezet onderwijs. Na het volgen van de opleiding tot kindercoach bij het Atma Instituut voor Lifecoaching heb ik sinds 2014 mijn eigen coachingspraktijk in Amersfoort.

Ik ben getrouwd en ben moeder van 3 prachtige kinderen. Ik sta positief in het leven, ik ben sensitief en creatief.  Ik probeer op een open, liefdevolle manier en met respect en humor verbinding met mensen aan te gaan,

Reacties
"Pascale is ontzettend open en toegankelijk voor kinderen én ouders. Onze kinderen gingen met heel veel plezier naar haar toe."
moeder van kinderen 11 en 9 jaar


"Pascale creëert een prettige sfeer zodat mijn zoontje van 7 jaar zich al snel thuis voelde. Hij is zelfverzekerder geworden en beter in staat zijn grenzen aan te geven."
moeder van zoon 7 jaar

"Bedankt voor je coaching!!
Het gaat goed en de opstelling heeft me veel gebracht. Ik vind het bijzonder wat voor een uitwerking dat heeft gehad. Het heeft mij veel inzicht en kracht gegeven. En dat straal ik natuurlijk ook uit op mijn omgeving (kinderen, familie)."
vrouw oudercoaching 

Ik ben Pascale, ik ben 49 jaar en sinds 1991 ben ik samen met Jan Willem. We hebben 3 prachtige kinderen, twee zonen en één dochter. Thuis hebben we ook nog onze liefste kater Max. Een huis vol gezelligheid en dynamiek, we zijn constant in beweging!

Ik vind het leuk om samen met mijn gezin of met vrienden dingen te ondernemen. Naar het theater, de film of naar het museum in een leuke stad of lekker uit eten te gaan.

Ik hou van wandelen, in het bos, tussen de weilanden of op de hei. Maar het allerliefst ben ik aan zee, ik hou erg van het strand in alle seizoenen. Ik ben graag in de frisse buitenlucht in een natuurlijke omgeving, weg van dagelijkse afleidingen. Om te ontladen en weer op te laden. Hier maak ik in mijn werk als coach ook graag gebruik van.

Ervaring

Geraakt en geboeid door de waarde en invloed van het (familie)systeem ben ik me steeds meer gaan verdiepen in het systemisch werk. Zo ben ik onder andere geschoold in het geven van individuele opstellingen. Een mooie manier van werken met ouders om de dieperliggende dynamieken in het gezin zichtbaar te maken.

Na mijn coachingsopleiding heb ik meerdere bijscholingen gevolgd over begeleiding bij Rouw & Verlies en ben ik gecertificeerd Rots en Water trainer. Ik probeer mezelf te blijven ontwikkelen en inspireren door veel te lezen, deel te nemen aan intervisies en door het volgen van bijscholingen. Persoonlijke groei en zelfreflectie zijn in mijn beleving onmisbaar wanneer je anderen wilt begeleiden. Wil je meer weten over mijn opleidingen en ervaring kijk dan op mijn LinkedIn pagina.

Als coach neem ik natuurlijk ook mijn eigen levenservaring mee. Zoals het moeder zijn van drie kinderen, inmiddels alweer prachtige pubers. Het opvoeden samen met mijn partner. Over hoe ik mijn plek innam als meisje dat veel voelde en hoe lastig het soms was en is om ruimte te maken voor mijzelf. En ook mijn verlieservaringen op verschillende momenten in mijn leven draag ik mee.

Een verlies vraagt ergens een keer aandacht om aangekeken te worden. Na het overlijden van mijn broer door suïcide heb ik op een gegeven moment letterlijk stil moeten gaan staan om dit verlies aan te kunnen kijken. Met hulp heb ik opnieuw leren ordenen en kijken naar mijn systeem. Ik ben gaan herontdekken wat voor mij waardevol is. Ik doe weer wat voor mij goed voelt en waar ik blij van word. Het is een proces dat blijvend met me meebeweegt.

Op zoek naar de vonk en het geluk. Ik zie dat elke dag de zon op komt. Ook naast het verdriet en het gemis, de liefde blijft!