Jongerencoaching

Als je handvatten nodig hebt om verder te kunnen

Ervaar je stress en wil je weten hoe je daar beter mee om kan gaan? Zit je niet lekker in je vel? Blokkeer je op momenten dat je moet presteren? Zou je met meer zelfvertrouwen in het leven willen staan? Herken je dit? Als jongerencoach help ik je graag.

Als jongere kan je natuurlijk ook bij mij terecht voor coaching. Want ook, of misschien wel juist, voor jou als jongere kan het leven best ingewikkeld zijn. Er kan van alles bij je spelen waardoor het nu niet loopt zoals je graag zou willen. Ervaar je bijvoorbeeld stress of pieker je veel, thuis of op school? Zou je je graag zekerder willen voelen? Heb je het gevoel dat je er alleen voor staat? Heb je de behoefte om met iemand te praten na een verlies of ingrijpende verandering in je leven? Je kan allerlei soorten vragen hebben waar je het met mij als coach over kan hebben.

Iedereen is uniek en is het waard. Jij ook! Graag kijk ik samen met jou naar waar je tegenaan loopt. Door gesprekken te voeren en oefeningen te doen die passend zijn voor jou, ontdek je wat jou kan helpen. 
Ik ga ook graag naar buiten. Door te bewegen vind je vaak sneller antwoorden en in de actie praat je makkelijker vrijuit. Tijdens de coaching leer je jezelf weer beter kennen en je krijgt handvatten om verder te kunnen. Ik begeleid je graag in het vinden van antwoorden op je vraag. Hoe zou dat voor je zijn?

Pascale de Vries jongerencoaching voor begeleiding bij o.a.

 • het vergroten van zelfvertrouwen en weerbaarheid
 • het vinden van je eigen kracht, kwaliteiten
 • het verminderen van stress
 • het leren verstaan van (je eigen) emoties
 • bij rouw en verlies

  Tarief

  Kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.
  Coachingsessie € 75,00 per uur

  Informeer hier naar de mogelijkheden.
  Je bent welkom!