Rouw en Verlies reis I Vai Forte

Een bijzondere en unieke reis!

Hoe kan je weer verder in het leven wanneer je een dierbare bent verloren? Ga mee op deze unieke en volledig verzorgde reis, georganiseerd door Vai Forte. Een unieke organisatie voor lifechanging inspiratiereizen onder de bezielende leiding van twee bijzondere mensen, Ronald & Julie. Al hun reizen staan in het teken van twee uitgangspunten, persoonlijke groei én genieten.

In januari en maart 2022 zal ik als coach naast Manu Keirse, dé expert in België en Nederland als het gaat over verlies, meereizen op deze bijzondere reis. Tijdens groepsessies krijg je een algemene omkadering over verlies en verdriet. Tijdens individuele sessies wordt er dieper op ieders persoonlijke verhaal in gegaan. Ook kan je op deze reis steun en erkenning vinden in het contact met de andere deelnemers.

Het is een unieke reis met een kleine groep (max 12 p) waar je begeleid wordt in jouw verlies. Een professioneel programma in een ongedwongen sfeer op prachtige locaties met aandacht voor ieders verhaal. Naast de sessies is er ook tijd voor ontspanning, culinair genieten en het ontdekken van de regio. In januari 2020 heb ik zelf deze waardevolle reis mogen meemaken als deelnemer. Een absolute aanrader! Een reis die mij in vele opzichten heeft verrijkt en weer in beweging heeft gezet. Ga je met ons mee op reis?
Lees verder op de site van Vai Forte voor meer informatie.