Belangrijke rol voor de ouders

Samen werken aan wat er nu speelt

Wat kan je als ouder doen?

Als ouder wil je graag dat het je kind goed gaat. Het kan lastig voor je zijn als je kind ergens mee zit. Wat kan je als ouder doen?
Wanneer je kiest voor kindercoaching in mijn praktijk dan gaan we ook kijken naar waar jij, als ouder, tegen aan loopt bij de vraag die je hebt voor je kind. Een vraag voor het kind resoneert eigenlijk altijd bij de ouder(s). Wat doet het met jou als moeder of als vader? Wat raakt dat bij jou? We zijn ons niet altijd bewust van wat er speelt. 

Door daar samen naar te kijken krijg je inzichten die helpend kunnen zijn bij de vraag voor je kind. Ik geloof dat ouders de beste begeleiders van hun kinderen zijn. Met wat extra begeleiding krijg je als ouder meer inzichten zodat je je plek weer stevig in kan nemen.
Door op deze manier te werken kunnen jullie als ouders meer beschikbaar zijn voor je kind bij de problemen die zich voordoen. Je kind voelt zich gedragen en gezien.

Samen werken aan wat er nu speelt

Kindercoaching is bij mij altijd voor kind én ouder. Samen werken we aan wat er nu speelt. Ik begeleid jullie in het vinden waar de behoefte ligt en hoe deze het beste vervuld kan worden.
Het traject dat we ingaan is maatwerk en in de regel kortdurend. Dit bepalen we zoveel mogelijk vooraf in het eerste gesprek en kan gaandeweg worden bijgesteld, dit gebeurt altijd in overleg. Informeer hier naar de mogelijkheden. Je bent welkom!

Wat het je als ouder(s) kan opleveren

  • inzicht krijgen in de onderliggende gevoelens van je kind en van jezelf
  • handvatten in de opvoeding
  • effectiever leren communiceren 
  • minder strijd en meer ontspanning in huis
  • je voelt je meer in je kracht staan als ouder

Tarief

Kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.
Coachingsessie € 75,00 per uur

Informeer hier naar de mogelijkheden.
Je bent welkom!