Rouw en Verlies reis

Wanneer je een dierbare bent verloren door zelfdoding

Hoe ga je verder na een verlies
door zelfdoding?

Wanneer je een dierbare verliest door zelfdoding kan dat op verschillende manieren complex en ingrijpend voor je zijn. Hoe kan je weer verder in het leven? Ga je mee op reis?

Van 20 - 24 april 2021 zal ik als coach naast Manu Keirse, dé expert in België en Nederland als het gaat over verlies, meereizen op deze bijzondere reis. Tijdens groepsessies geeft Manu een algemene omkadering over verlies en verdriet. Rekening houdend met ieders persoonlijk verhaal. Tijdens individuele sessies wordt er dieper op ieders persoonlijke verhaal in gegaan.
 

Een unieke en volledig verzorgde reis, georganiseerd door Vai Forte. Een bijzondere organisatie voor lifechanging inspiratiereizen onder de bezielende leiding van bijzondere mensen. Deze reis heeft als specifiek thema “het verlies van een dierbare na zelfdoding”. Een thema dat mij zo na aan het hart ligt nadat ik mijn broer ben verloren.

Het is een bijzondere reis met een kleine groep waar je begeleid wordt in je verlies. Je komt  in contact met andere nabestaanden én je maakt ruimte voor jezelf en dat alles op het prachtige plek, het eiland Madeira. Met haar prachtige mensen, cultuur en natuur, overal waar je kijkt zie je de oceaan. In januari 2020 heb ik zelf deze waardevolle reis mogen meemaken als deelnemer. Een absolute aanrader! Een reis die mij in vele opzichten heeft verrijkt en mij weer in beweging heeft gezet.